Kirjanpito

Hoidamme ajallaan, oikean ja luotettavan kirjanpidon. Huolehdimme viranomaisille heidän tarvitsemansa ilmoitukset. Jokaiselle yritykselle nimetään oma kirjanpitäjä sekä varakirjanpitäjä. Netvisor hakee tiliotteet pankista ja linkittää kaikki mahdolliset tapahtumat kirjanpitoon automaattisesti, säästäen näin laskutettavaa työaikaa.

Meillä on kokemusta hyvin erilaisista toimialoista:

Mm vähittäiskauppa, konepaja, sijoitusyhtiöt, lounas-kahvio, henkilöstönvuokraus, huoltamotoiminta, turvallisuusala, autoala, verkkokauppa, kiinteistöala…

Toki pystymme tekemään myös muita toimialoja.

Laskutus, myyntilaskujen tilanne eli myyntireskontra

Laskujen luonti on nopeaa, voit tehdä valmiita tuotteita ja rakentaa tuoteryhmiä, luoda asiakkaita ja asiakasryhmiä. Verkkolaskutus takaa parhaan automaation, mutta tarvittaessa lähetät laskut sähköpostilla tai perinteisesti paperisena suoraan Netvisorista. Voit automatisoida säännöllisesti toistuvat laskut ja mm. kopioida vanhan laskun sekä muokata siitä uuden laskun. Hyvityslaskun tekeminen on helppoa.

Asiakkaittesi viitteelliset maksut päivittyvät järjestelmään päivittäin. Viitteettömät maksut kohdistetaan sovitusti. Saatavillasi on kokoajan ajantasainen tieto yrityksesi avoimista myyntilaskuista. Huomautuslaskut ja laskujen siirto perintään käy helposti.

Ostolaskujen vastaanotto, tarkastus ja maksatus eli ostoreskontra

Laskut saapuvat järjestelmään verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta. Tarkista ja hyväksy laskut, voit asettaa myös hyväksyntäkierroksen, lähetä maksuun suoraan järjestelmästä. Pystyt helposti seuraamaan toimittajittain laskuja ja maksutilanteen.

Tilinpäätös, veroneuvonta ja veroilmoitukset

Hoidamme verotuksen lakisääteiset velvoitteet, vastaamme erilaisiin verotukseen liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin. Otamme nämä asiat myös normaalissa kirjanpitotyössä huomioon. Yhteydet verottajan palveluun ja sähköisenä löytyvät lomakkeet säästävät aikaa joka kuukausi. Tilintarkastaja tarkastaa aineiston kirjautumalla Netvisoriin. Sähköinen tilikausiarkisto helpottaa kaikkia; yrittäjää, kirjanpitäjää ja tilintarkastajaa. Tilikausiarkistoon voidaan tallentaa mm. vuokrasopimukset, muut tärkeät sopimukset, hallituksen ja yhtiökokouspöytäkirjat, tilinpäätökset jne. Tilinpäätökset voit halutessasi allekirjoittaa myös sähköisesti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Netvisorin käyttöönotto ja neuvontapalvelut

Meiltä saat ohjelman käyttöönoton ”avaimet käteen” periaatteella. Koulutamme teidät alkuun ohjelmiston käytössä.